SUNBEAM biedt een geheel nieuwe kijk op het monteren van zonnepanelen op platte daken.
Door het slimme en eenvoudige ontwerp is een ultrasnelle montage mogelijk tegen een zeer concurrerende systeemprijs. Werken met SUNBEAM is zo simpel als het maar zijn kan!

Snel

SUNBEAM bestaat in essentie uit slechts twee onderdelen: liggers en dragers. Alle bevestigingsmiddelen zijn al voorgemonteerd. Op het dak hoeft niks te worden opgemeten of gezaagd, het enige wat de installateur hoeft te doen is het systeem in elkaar te steken, de bouten vast te draaien en de zonnepanelen te bevestigen. Met SUNBEAM zijn uw installatiekosten daardoor lager dan ooit tevoren.

Flexibel

SUNBEAM is standaard geschikt voor elk merk, elk type en elke maat zonnepaneel. Met het beperkte aantal onderdelen kan elke gewenste opstelling worden gerealiseerd en kan moeiteloos rondom obstakels op het dak worden gebouwd. De benodigde ballast kan gemakkelijk worden aangepast aan de specifieke windbelasting van het project.

Lichtgewicht

SUNBEAM’s innovatieve, gepatenteerde en in de windtunnel geteste ontwerp zorgt er voor dat de windkrachten goed worden verdeeld. De unieke stijve matrix-opbouw met profielen in beide richtingen zorgt er voor dat de zonnepanelen zelf niet mechanisch worden belast. Door dit alles blijft de totale dakbelasting zo laag mogelijk.

Brutoprijs vanaf € 32,00 per paneel (ex btw)

FlatFix ECO, het nieuwe flatfix systeem, ECO staat voor efficiëntie. Het systeem is zeer goed bruikbaar in vele situaties, voor onder andere bitumen en EPDM daken.

Het systeem is geschikt voor alle lengtes panelen met een breedte van 100 cm een afwijking van + of – 2 centimeter.

Opstelling is per 2 of 3 panelen naast elkaar, uiteraard kunt een oneindig aantal naast elkaar zetten.